Εμπειρίες

Εμπειρίες

25 Μαρτίου, 2021 2022-07-19 12:21

Εξερευνήστε την πόλη μας μέσα από επιλεγμένα σημεία ενδιαφέροντος.

Αρχαιολογικό Μουσείο

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης είναι ένα δημόσιο μουσείο που λειτουργεί υπό την ευθύνη και επίβλεψη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ν. Έβρου, την αρμόδια υπηρεσία ου Υπουργείου Πολιτισμού. Η μόνιμη έκθεσή του περιλαμβάνει ευρήματα της περιοχής του Έβρου, από τους Προϊστορικούς και Ρωμαϊκούς χρόνους.

ταινιες από ολο τον κοσμο

Θερινό Σινεμά ΦΛΟΙΣΒΟΣ

Επιλεγμένες ταινίες από την Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης. Απολαύστε όμορφες καλοκαιρινές ταινίες σε ένα καταπράσινο και ήρεμο περιβάλλον, μόλις λίγα μέτρα από τη θάλασσα. Μέσα στον κινηματογράφο λειτουργεί μπαρ-αναψυκτήριο.
Ώρα προβολής: 10:00μμ

με πιστοποιηση γαλαζιασ σημαιασ

Δημοτική παραλία EOT

Οργανωμένη παραλία με ομπρέλες και ξαπλώστρες, βραβευμένη με τη γαλάζια σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Υπάρχει χώρος για ελεύθερο πάρκινγκ.

Για καφε & πρωινο

Πάρκο Προσκόπων

Δημοτικό άλσος με καφέ-μπαρ, ανοιχτό όλο τον χρόνο. Δενδροφυτεύτηκε από τους Προσκόπους της πόλης, το διάστημα από το 1937 μέχρι το 1954 και σήμερα αποτελεί μια όαση πρασίνου για την Αλεξανδρούπολη. Περιμετρικά του πάρκου υπάρχει ειδικός διάδρομος για τρέξιμο μήκους 500 περίπου μέτρων. Μέσα στο πάρκο επίσης υπάρχουν υπαίθρια όργανα γυμναστικής και παιδική χαρά έκτασης περίπου 500τμ.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens