Παροχές

Είτε επιλέξετε να μείνετε κοντά στις παραλίες, είτε στο κέντρο της πόλης, μπορείτε να απολαύσετε πλήθος πολυτελών παροχών που θα κάνουν τη διαμονή σας άνετη και ευχάριστη. Ενώ η καρδιά του ALEXANDRA Boutique Residence χτυπάει διπλά, η ποιότητα των παροχών μας παραμένει μοναδική και ακριβώς η ίδια σε κάθε διαμέρισμα.

Βασικές παροχές

Πολυτελείς παροχές που μπορείτε να βρείτε στα Downtown και Seaside διαμερίσματα

Ασύρματη και καλωδιακή

Σύνδεση Internet

Απεριόριστη πρόσβαση στο διαδίκτυο, σε όλες τις περιοχές και των δύο καταλυμάτων και για όλη τη διάρκεια της διαμονής σας. Ασύρματα ή καλωδιακά, μείνετε συνδεδεμένοι και συνδεδεμένες, απολαύστε ταχύτητες μέχρι 50 Mbps, ολοκληρώστε τις εργασίες σας ή μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στιγμιότυπα και σκέψεις.

Με διαθέσιμο εκτυπωτή

Γραφείο

Γράψτε τα γράμματά σας ή πληκτρολογήστε τα κείμενά σας στο γραφείο. Για μεγαλύτερες απαιτήσεις, συνδέστε το laptop σας με μία Smart TV 32'' ή 43'' και έχετε μια καλύτερη εργασιακή εμπειρία σε μεγάλη οθόνη. Ολοκληρώστε τις εργασίες σας εκτυπώνοντας τα αρχεία σας σε έναν ασπρόμαυρο A4 εκτυπωτή laser.

Έτοιμη για μαγείρεμα

Εξοπλισμένη κουζίνα

Μια πλήρης εξοπλισμένη κουζίνα με όλα τα βασικά εργαλεία σας περιμένει στο διαμέρισμά σας. Κερδίστε χρόνο και χρήματα μαγειρεύοντας μόνοι ή μόνες σας για τους φίλους ή την οικογένειά σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια καλή συνταγή και την κατάλληλη διάθεση!

Δεν διατίθεται στα Seaside Comfort διαμερίσματα.

Παρέχεται σιδερώστρα και απλώστρα

Περιποίηση ρούχων

Χρησιμοποιήστε το πλυντήριο για να καθαρίσετε και να περιποιηθείτε τα ρούχα σας. Ολοκληρώστε τη φροντίδα τους με στέγνωμα και σιδέρωμα. Συνεχίστε τη διαμονή σας με καθαρά ρούχα και ανανεωμένη διάθεση!

Χωράει και laptop

Κουτί ασφαλείας

Ασφαλίστε τα πολύτιμα αντικείμενά σας στο κουτί ασφαλείας. Χρήματα, κοσμήματα, φωτογραφική μηχανή ή ακόμη και το laptop σας, όλα χωράνε στο ευρύχωρο κουτί ασφαλείας. Αισθανθείτε ασφαλείς και απολαύστε τη διαμονή σας.

Επιπλέον παροχές

Πολυτελείς παροχές, διαθέσιμες σε συγκεκριμένα διαμερίσματα

Από το Downtown κατάλυμα

Θέα στο λιμάνι και τον φάρο

Απολαύστε τη θέα στο λιμάνι και τον φάρο και αφήστε το βλέμμα σας να χαθεί στην άκρη του ορίζοντα.

Διαθέσιμη μόνο στα Downtown Inspiration διαμερίσματα.

Στο Seaside κατάλυμα

Πρόσβαση σε αυλή

Διατηρήστε την επαφή με τη φύση. Βγείτε στην αυλή και απολαύστε περισσότερο χώρο κατά τη διαμονή σας.

Διαθέσιμη μόνο στα Seaside Yard διαμερίσματα.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens